Deni̇z Taştı, Kordon Sular Altında Kaldı

Spread the love

BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE ÖĞLE SAATLERİNDE ETKİSİNİ ARTIRAN LODOS FIRTINASI HAYATI OLUMSUZ ETKİLEMEYE DEVAM EDİYOR. EDREMİT’İN TURİSTİK ALTINOLUK MAHALLESİNDE LODOS NEDENİYLE YÜKSELEN DENİZ SUYU VE DEV DALGALAR NEDENİYLE KORDON VE CİVARI SULAR ALTINDA KALDI.

Deni̇z Taştı, Kordon Sular Altında Kaldı
Yayınlama: 11.11.2023
A+
A-
Spread the love

Balıkesir’in Edremit ilçesinde öğle saatlerinde etkisini artıran lodos fırtınası hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Altınoluk Mahallesi’nde dev dalgalar nedeniyle kordon ve civarı sular altında kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Altınoluk’ta öğle saatlerinden itibaren hızlanan ve zaman zaman hızı 100 kilometreye kadar çıkan lodos fırtınası nedeniyle deniz taştı. Turizm merkezinin kordon bölgesi deniz sularının altında kaldı. Su baskını nedeniyle turistik işletmeler zor durumda kaldı. Bölgede rüzgar, yağış ve su baskınları nedeniyle maddi hasar meydana geldi. Su basan kordon bölgesinde elektrik panoları sular altında kalınca yangın çıktı ve elektrikler kesildi. Rüzgarın gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.