“Deni̇z Bayramı” Geleneksel Pi̇kni̇kle Sona Erdi̇

Spread the love

SEFERİHİSAR AKARCA SAHİLİNDE DÜZENLENEN ETKİNLİKLER, VATANDAŞLARDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ. SABAH SAATLERİNDE BAŞLAYIP, GEÇ SAATLERE KADAR SÜREN GELENEKSEL DENİZ BAYRAMI’NIN FİNALİ, GELENEKSEL PİKNİKLE YAPILDI.

“Deni̇z Bayramı” Geleneksel Pi̇kni̇kle Sona Erdi̇
Yayınlama: 15.08.2023
A+
A-
Spread the love

Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün boyunca renkli etkinliklere sahne olan Deniz Bayramı, geleneksel deniz bayramı pikniği, pişi ve armola ikramı ile sona erdi.

Seferihisar Akarca sahilinde düzenlenen etkinlikler, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Sabah saatlerinde başlayıp, geç saatlere kadar süren geleneksel Deniz Bayramı’nın finali, geleneksel piknikle yapıldı. “Sepetini Al Gel!” sloganıyla gerçekleştirilen piknikte, neşeli saatler yaşandı. Sahili dolduran vatandaşlara, pişi ve armola ikram edilen piknik, Seferihisar Belediye Bandosu konseri ile sona erdi. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Her yıl kutladığımız bu özel günümüzü, daha çok insana taşımaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.