Darıca, daha yeşil bir yaza hazırlanıyor

Spread the love

DARICA’DA, BAHARIN GELMESİYLE BİRLİKTE İLÇE GENELİNDEKİ PARK VE BAHÇELERDE ÇALIŞMA BAŞLADI. YAZ AYLARINDA DAHA YEŞİL BİR DARICA OLMASI AMACIYLA ÇİÇEKLENDİRME, OT BİÇME VE BUDAMA İŞLEMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR.

Darıca, daha yeşil bir yaza hazırlanıyor
Yayınlama: 06.04.2023
A+
A-
Spread the love

Darıca’da, baharın gelmesiyle birlikte ilçe genelindeki park ve bahçelerde çalışma başladı. Belediye ekipleri tarafından çiçeklendirme, ot biçme ve budama işlemleri gerçekleştiriliyor.

İlçe genelinde bulunan yeşil alanlarda ve parklarda çalışma başlatan Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, daha yeşil bir Darıca için çalışıyor. Kent genelinde yeşil alanlar, yol kenarları, parklar, oyun alanları ve tüm yeşil sosyal alanlarda ot biçme ve budama çalışmalarına koordineli olarak devam eden ekipler, rutin şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, vatandaşların yaz aylarında daha keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla parklardaki bakım işlemlerinin yanı sıra ağaç dikimi, budama, çim biçme, çim tohum uygulaması, yabani ot temizliği, koşu parkurlarında bakım ve havuz temizliği gibi çalışmaları da yürütüyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.