Dakar Rallisi’nin 6. gününde de lider Nasser Al-Attiyah

Spread the love

DÜNYANIN EN ZORLU MOTOR SPORLARI ORGANİZASYONU OLARAK KABUL EDİLEN DAKAR RALLİSİ’NDE ALTINCI GÜN TAMAMLANDI. BİRBİRİNDEN USTA İSİMLERİN MÜCADELE VERDİĞİ DAKAR RALLİ’NİN ALTINCI GÜNÜNDE DE OTOMOBİL KATEGORİSİNDE ZİRVEDE RED BULL SPORCUSU NASSER AL ATTİYAH YER ALDI.

Dakar Rallisi’nin 6. gününde de lider Nasser Al-Attiyah
Yayınlama: 06.01.2023
A+
A-
Spread the love

Dünyanın en zorlu motor sporları organizasyonu olarak kabul edilen Dakar Rallisi’nde altıncı gün tamamlandı. Birbirinden usta isimlerin mücadele verdiği Dakar Ralli’nin altıncı gününde de otomobil kategorisinde zirvede Red Bull sporcusu Nasser Al Attiyah yer aldı.

Motor sporları dünyasında sporcuların sınırlarını en çok zorladığı organizasyonlardan biri olan Dakar Rallisi’nin altıncı günü tamamlandı. Birçok efsane ismin mücadele ettiği Dakar Ralli’nin altıncı gününde de otomobil kategorisinde zirvede Red Bull sporcusu Nasser Al Attiyah yer aldı. Nasser Al Attiyah’ın ardından en iyi süreyi bir diğer Red Bull sporcusu Sebastien Loeb elde etti. Bu sonuçla beraber genel klasmanda Nasser Al Attiyah birinci sırada yer alıyor. Ralli heyecanı 7. günde Riyad-Al Duwadimi etabıyla devam edecek. 4 kere Dakar Ralli kazanan Nasser Al Attiyah etap sonrasında, “Çok zor bir etaptı bizim için gerçekten kolay değildi. Son kilometrelerde çok zorladık ve araçta problem yaşadık. Şimdi de aracımızı hazırlamaya çalışıyoruz” yorumunu yaptı. Ralli heyecanı 7. günde Riyad-Al Duwadimi etabıyla devam edecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.