Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Ve Bakan Şi̇mşekten Eski̇ Bakan Arzunun Ai̇lesi̇ne Tazi̇ye Zi̇yareti̇

Spread the love

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ VE HAZİNE VE MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK, GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE HAYATINI KAYBEDEN ESKİ GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANI KUTBETTİN ARZU’NUN AİLESİNİ ZİYARET EDEREK BAŞSAĞLIĞINDA BULUNDU.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Ve Bakan Şi̇mşekten Eski̇ Bakan Arzunun Ai̇lesi̇ne Tazi̇ye Zi̇yareti̇
Yayınlama: 02.09.2023
A+
A-
Spread the love

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu’nun ailesini ziyaret ederek başsağlığında bulundu.

2015 yılında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak görev yapan 68 yaşındaki Kutbettin Arzu, geçtiğimiz çarşamba günü Yalova’da TBMM Misafirhanesi’ndeki sıcak su havuzunda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde aile mezarlığına defnedilen Arzu için ilçede taziye kuruldu.

Taziyeye, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ve AK Parti Diyarbakır milletvekilleri katılarak taziye dileklerinde bulundu.

Taziye ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Şimşek kentten ayrıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.