Cumhurbaşkanı Erdoğan, Santa Mari̇a İtalyan Ki̇li̇sesi̇ Rahi̇bi̇ Bulai̇ İle Görüştü

Spread the love

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, İSTANBUL SARIYER’DE BULUNAN SANTA MARİA İTALYAN KİLİSESİ’NDE MEYDANA GELEN SALDIRIYLA İLGİLİ SARIYER KAYMAKAMI ÖMER KALAYLI, SANTA MARİA İTALYAN KİLİSESİ RAHİBİ ANTON BULAİ VE POLONYA’NIN İSTANBUL BAŞKONSOLOSU WİTOLD LESNİAK İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Santa Mari̇a İtalyan Ki̇li̇sesi̇ Rahi̇bi̇ Bulai̇ İle Görüştü
Yayınlama: 28.01.2024
A+
A-
Spread the love

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sarıyer’de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde meydana gelen saldırıyla ilgili Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Santa Maria İtalyan Kilisesi Rahibi Anton Bulai ve Polonya’nın İstanbul Başkonsolosu Witold Lesniak ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Sarıyer’de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde meydana gelen saldırıyla ilgili Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Santa Maria İtalyan Kilisesi Rahibi Anton Bulai ve Polonya’nın İstanbul Başkonsolosu Witold Lesniak ile telefon görüşmesi yaptı. Tüm cemaate başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileten Erdoğan, faillerin en kısa sürede yakalanması için gereken adımların atılmakta olduğunu ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.