Çukurcalılar ilçeye yerleşen depremzedelerle tek yürek oldu

Spread the love

HAKKARİ’NİN ÇUKURCA İLCESİNE YERLEŞEN DEPREMZEDELER KAYMAKAMLIK, BELEDİYE VE VATANDAŞLAR TARAFINDAN SAHİPLENİLİYOR. ÇUKURCA KAYMAKAMI HASAN KURT HATAY ANTAKYA’DAN ÇUKURCA İLÇESİNE GELEN EMEKLİ ÖĞRETMEN ABDULKADİR DÖNMEZ VE AİLESİNİ ZİYARET ETTİ. KAYMAKAM KURT DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ ELBİRLİĞİYLE BU ASRIN AFETİNİN ÜZERİNDEN GELECEKTİR. YARALARI SARMAK İÇİN DEVLETİMİZ VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIMIZ TÜM GÜCÜYLE SAHADA ÇALIŞTIĞINI İFADE ETTİ. YAPILAN AİLE ZİYARETLERİNE İLÇE JANDARMA KOMUTANI ENGİN ÇAĞLAYAN, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CEYHAN DOĞAN VE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIF MÜDÜRÜ EYYÜP AKKAYA EŞLİK ETTİ.

Çukurcalılar ilçeye yerleşen depremzedelerle tek yürek oldu
Yayınlama: 18.02.2023
A+
A-
Spread the love

HAKKARİ (İHA) – Kahramanmaraş merkezli yaşanan Hakkari’nin Çukurca ilçesine yerleşen depremzedeler kamu kurum ve vatandaşlar tarafından sahipleniliyor.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve asrın felaketi olarak tarihe geçen depremden etkilen vatandaşlar ülkenin dört bir yanında birbirine kenetlenerek yaraları sarılıyor. Hakkari’nin Çukurca ilçesine yerleşen depremzedeler Kaymakamlık, belediye ve vatandaşlar tarafından sahipleniliyor. Çukurca Kaymakamı Hasan Kurt Hatay Antakya’dan Çukurca ilçesine gelen emekli öğretmen Abdulkadir Dönmez ve ailesini ziyaret etti. Kaymakam Kurt, devletin ve milletin elbirliğiyle bu asrın afetinin üzerinden gelecektir. Yaraları sarmak için devletimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız tüm gücüyle sahada çalıştığını ifade etti.

Yapılan aile ziyaretlerine İlçe Jandarma Komutanı Engin Çağlayan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Eyyüp Akkaya eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.