Çukurcada Rafti̇ng Heyecanı Devam Edi̇yor

Spread the love

HAKKARİ’NİN ÇUKURCA İLÇESİNDE ZAP NEHRİ ÜZERİNDE YAPILAN RAFTİNG SU SPORU YENİ HEYECANI ARAYAN GENÇ SPORCULARA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR. KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREN ÇUKURCA KAYMAKAMI MERT KUMCU ÜLKEMİZ SINIRLARINDAN DOĞUP , DİCLE NEHRİNE DÖKÜLEN VE 400 KM UZUNLUĞU SAHİP İLÇEMİZ İÇERİSİNDENDE GEÇEN MEŞHUR ZAP SUYUNDA RAFTİNG ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİK. KAYMAKAM KUMCU BİZİM AMACIMIZ İLÇEMİZİ SPOR AKTİVİTELERLE DAHA DA İLERİYE TAŞIYARAK YENİ SPORCULARIN YETİŞMESİNE VESİLE OLMAK OLDUĞUNU İFADE ETTİ. DÜZENLENEN ETKİNLİĞİ ; KAYMAKAM MERT KUMCU, EŞİ KÜBRA KUMCU, İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ ADEM KÖPÜK, İLÇE JANDARMA KOMUTANI ENGİN ÇAĞLAYAN, GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ ÇINAR ÇİFTÇİ VE RAFTİNG SPORCUSU GENÇLER KATILDI.

Çukurcada Rafti̇ng Heyecanı Devam Edi̇yor
Yayınlama: 24.09.2023
A+
A-
Spread the love

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde Zap Nehri üzerinde yapılan rafting su sporu, tüm heyecanıyla devam ediyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Türkiye sınırları içerisinde doğup Dicle Nehrine dökülen 400 kilometre uzunluğundaki Zap Suyu’nda rafting etkinliği düzenlendiklerini ifade ederek, hedeflerinin bu tür spor aktiviteleriyle ilçeyi daha da ileriye taşımak ve yeni sporcuların yetişmesine imkan sağlamak olduğunu söyledi.

Düzenlenen etkinliğe bazı kamu kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.