Çocuklara Özel Ti̇yatro Gösteri̇leri̇ Yarıyıl Tati̇li̇ Boyunca Devam Edi̇yor

SİNCAN BELEDİYESİ’NİN ÇOCUKLARIN HEM EĞLENCELİ HEM DE KÜLTÜR SANATLA İÇ İÇE BİR TATİL GEÇİRMELERİ AMACIYLA HAZIRLADIĞI TİYATRO GÖSTERİLERİ DEVAM EDİYOR.

Çocuklara Özel Ti̇yatro Gösteri̇leri̇ Yarıyıl Tati̇li̇ Boyunca Devam Edi̇yor
resim yükle
Yayınlama: 28.01.2025
A+
A-

Sincan Belediyesi’nin çocukların hem eğlenceli hem de kültür sanatla iç içe bir tatil geçirmeleri amacıyla hazırladığı tiyatro gösterileri devam ediyor.

Lale Konferans Salonu’nda ücretsiz sahnelenen “Ayşe’nin Masal Dünyası”, çocuklarla buluştu. Minikler için sahnelenen oyunda doğayı korumanın önemi anlatıldı, geri dönüşüm ve çevre kirliliği konuları öğretildi.

resim yükle

Çocuklar, tiyatroyla dolu bir gün yaşarken aileler de etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti. Oyun çıkışında da çocuklara pamuk şeker ikram edildi.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.