Çocuklar Kendi̇ Aquaparkını Kurdu

Spread the love

HAVA SICAKLIĞININ ZAMAN ZAMAN 37 DERECEYE YÜKSELDİĞİ KOCAELİ’DE SICAK HAVADAN BUNALAN VATANDAŞLAR SERİNLEMEK İÇİN FARKLI YÖNTEMLERE BAŞVURDU.

Çocuklar Kendi̇ Aquaparkını Kurdu
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-
Spread the love

Bunaltıcı hava sıcaklığının etkili olduğu Kocaeli’de çocuklar serinlemek için kendi aquaparkını kurdu. Şişme havuzu kaydırağın altına koyarak suyla dolduran çocuklar, hem eğlendi hem serinledi.

Hava sıcaklığının zaman zaman 37 dereceye yükseldiği Kocaeli’de sıcak havadan bunalan vatandaşlar serinlemek için farklı yöntemlere başvurdu. İzmit’te vatandaş kamerasına yansıyan görüntülerde, çocukların serinlemek için şişme havuzu kaydırağın altına koyarak suyla doldurduğu ve bu şekilde serinlemeye çalıştıkları görüldü. Bir diğer görüntüde ise çocukların şadırvanın suyunda eğlenerek serinledikleri anlar yer aldı. Sahil kenarında vakit geçiren gençler de su savaşı yaptı.

“Hem eğleniyoruz hem serinliyoruz”

Sıcak havada bunaldıklarını söyleyen Emirhan Çağlayan, “Sahilde su savaşı yapıyoruz. Hava sıcak. Bu şekilde eğleniyoruz” dedi.

Samet Can Özbek ise “Havalar gerçekten çok sıcak. Bizde arkadaşlarla toplandık, su savaşı yapmak istedik. Hem eğleniyoruz hem serinliyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.