Çocuk Kulüpleri̇nde Karne Heyecanı Yaşandı

Spread the love

ÇAYIROVA BELEDİYESİ’NİN ÇOCUK KULÜPLERİNDE KARNE GÜNÜ HEYECANI YAŞANDI. BÜTÜN BİR YIL BOYUNCA ÇOCUK KULÜPLERİNDE EĞİTİM ALAN MİNİKLERİN HAZIRLADIĞI GÖSTERİLER BEĞENİYLE İZLENDİ.

Çocuk Kulüpleri̇nde Karne Heyecanı Yaşandı
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-
Spread the love

Çayırova Belediyesi’nin çocuk kulüplerinde karne günü heyecanı yaşandı. Bütün bir yıl boyunca çocuk kulüplerinde eğitim alan miniklerin hazırladığı gösteriler beğeniyle izlendi.

Çocuk kulüplerinin mezuniyet törenine Çayırova Belediye Başkanvekili Seyhan Dünmez, Belediye Başkan Yardımcıları Sadettin Arıkboğa ve Ercan Aslan, çocuk kulübü öğrencileri, veliler ve öğretmenler katıldı. Programda konuşan Başkanvekili Seyhan Dünmez, “Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’nin öncülüğünde eğitim ve çocuklarımızın gelişimi için çalışmaya devam ediyoruz. Tüm yavrularımızın yolları ve bahtları açık olsun” dedi.

Mezuniyet programında öğrenciler ve öğretmenlerin hazırladığı gösteriler ise beğeniyle kazandı. Çayırovalı miniklerin sahnelediği gösteriler, izleyenler tarafından büyük alkış alırken, mezuniyet programları kep atma törenlerinin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.