Çocuk Kültür Ve Sanat Merkezi̇nde Mezuni̇yet Sevi̇nci̇

Spread the love

TURGUTLU BELEDİYESİ ÇOCUK KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ’NDE EĞİTİM GÖREN MİNİKLER MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞADI.

Çocuk Kültür Ve Sanat Merkezi̇nde Mezuni̇yet Sevi̇nci̇
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-
Spread the love

Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minikler mezuniyet sevinci yaşadı.

Turgutlu Belediyesinin okul öncesi eğitimi ve üç öğün beslenme programını ücretsiz vererek Türkiye’de bir ilke imza attığı Mustafa Kemal Mahallesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı. Kreşte öğrenim gören öğrenciler dönemin sona ermesi ile birlikte düzenlenen törenle diplomalarını alırken minik öğrenciler hazırladıkları dans gösterilerini de sundu. Mezuniyet törenine katılan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sorumlusu Metin Akgül, çocukların ve ailelerinin mutluluğunu paylaştı.

Turgutlu Belediye Çetin Akın, “Turgutlu Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımızı yerine getiriyoruz. Bu doğrultuda Türkiye’de bir ilke imza attığımız Mustafa Kemal Mahallesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezimizi geçtiğimiz yıllarda hizmete açtık, ikinci merkezimizi Albayrak Mahallemize kazandırdık. Önümüzdeki süreçte Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi sayılarımızı artırmayı planlıyoruz. Merkezimizde verdiğimiz güzel ve kaliteli eğitimle çocuklarımızın geleceğini hazırlıyoruz. Bize güvenerek çocuklarını bize emanet ettikleri için tüm ailelerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Mezun olan çocuklarımızın bundan sonraki hayatlarında da yolları ve bahtları açık olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.