Çi̇nede Si̇neklerle Mücadele Aralıksız Sürüyor

Spread the love

AYDIN (İHA) – AYDIN’IN ÇİNE İLÇESİNDE HALK SAĞLIĞINI TEHDİT EDEN SİNEK, SİVRİSİNEK VE LARVALARA KARŞI İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR. PERİYODİK ARALIKLARLA TÜM MAHALLELERİ İLAÇLAYAN EKİPLER, VATANDAŞIN SAĞLIĞI VE HUZURU İÇİN ÇABA GÖSTERİYOR.

Çi̇nede Si̇neklerle Mücadele Aralıksız Sürüyor
Yayınlama: 18.07.2023
A+
A-
Spread the love

Aydın’ın Çine ilçesinde halk sağlığını tehdit eden sinek, sivrisinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmaları aralıksız sürüyor. Periyodik aralıklarla tüm mahalleleri ilaçlayan ekipler, vatandaşın sağlığı ve huzuru için çaba gösteriyor.

Çine’de halk sağlığını tehdit eden larva ve haşerelere karşı yıl boyunca ilaçlama çalışmaları devam ediyor. Tüm mahallelerde belirli bir program dahilinde ilaçlama çalışmaları yürüten ekipler, havaların ısınmasıyla birlikte cadde ve sokaklarda araç üstü ve mobil araçlarla ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Sivrisinek, karasinek ve çeşitli haşerelere karşı etkin mücadele başlatılırken, haşere sorunlarına karşı gerekli her türlü tedbirler alınıyor. Çalışmalar çerçevesinde durgun su alanları, dere yatakları, şehir içi mazgallar, pazar yerleri, rögarlar, çöp konteynerleri, park ve bahçe alanlarında ilaçlama yapılıyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.