“Ci̇mri̇” Semaver Kumpanya Yorumuyla Maxi̇mum Uni̇que Sahnesi̇nde

Spread the love

SEMAVER KUMPANYA, MOLİERE’İN ÜNLÜ ESERİ “CİMRİ”Yİ SAHNEYE TAŞIYOR. TANSU BİÇER’İN REJİSİ VE SERKAN KESKİN’İN ÇOK KONUŞULAN “HARPAGON” PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKEN OYUN, 22 AĞUSTOS’TA İSTANBUL MAXİMUM UNİQUE AÇIK HAVA SAHNESİ’NDE SEYİRCİLERLE BULUŞACAK.

“Ci̇mri̇” Semaver Kumpanya Yorumuyla Maxi̇mum Uni̇que Sahnesi̇nde
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-
Spread the love

Semaver Kumpanya, Moliere’in ünlü eseri “Cimri”yi sahneye taşıyor. Tansu Biçer’in rejisi ve Serkan Keskin’in çok konuşulan “Harpagon” performansıyla dikkat çeken oyun, 22 Ağustos’ta İstanbul Maximum Unique Açık Hava Sahnesi’nde seyircilerle buluşacak.

Serkan Keskin’in yüksek enerjili oyunculuğu ve ansammbl anlayışıyla dikkat çeken oyunun biletleri Türkiye’nin teknoloji odaklı etkinlik biletleme platformu Biletinal’da satışa çıktı. 17. yüzyılda yaşamış Fransız komedya yazarı Moliere’in ünlü eseri Cimri’de seyirci, belli bir zümreye bakmakla bir genelleştirmeye bakmak arasındaki pencereden birçok insanın ve ailelerin iç ve dış yapısına bakacak, garip rastlantılara şahit olacak.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.