Chp İl Başkanının Oğlu Son Yolcuğuna Uğurlandı

Spread the love

CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP) KAYSERİ İL BAŞKANI FEYZULLAH KESKİN’İN HAYATINI KAYBEDEN OĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI. CENAZE NAMAZINA; ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ İLE BERABER CHP ESKİ GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU DA KATILDI.

Chp İl Başkanının Oğlu Son Yolcuğuna Uğurlandı
Yayınlama: 06.04.2024
A+
A-
Spread the love

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in hayatını kaybeden oğlu son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile beraber CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in oğlu 32 yaşındaki Avukat Hüseyin Keskin hayatını kaybetti. Merhum Keskin; öğle namazına müteakip Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Cenaze namazına; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti’li ve CHP’li Milletvekilleri, belediye başkanları, merhumun yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.