Chp Genel Başkanı Özgür Özel, Mani̇sada Zi̇yaretlerde Bulundu

Spread the love

KURBAN BAYRAMINI MEMLEKETİ MANİSA’DA GEÇİREN CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, BAYRAM NAMAZININ ARDINDAN ÖNCE ŞEHİTLİK ARDINDAN MEZARLIK ZİYARETİ YAPARAK MANİSA TİCARET BORSASI CANLI HAYVAN BORSASINI VE MANİSA VALİSİ ENVER ÜNLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ.

Chp Genel Başkanı Özgür Özel, Mani̇sada Zi̇yaretlerde Bulundu
Yayınlama: 16.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kurban Bayramı’nı memleketi Manisa’da geçiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayram namazını kıldıktan sonra şehitlik, ardından mezarlık ziyareti yaparak Manisa Ticaret Borsası Canlı Hayvan Borsası’nı ve Manisa Valisi Enver Ünlü’yü ziyaret etti.

Kurban Bayramı dolayısıyla memleketi Manisa’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Hatuniye Camisi’nde bayram namazını kıldıktan sonra Çatal Mezarlığı’nda “Manisa Tarzanı” lakaplı, İstiklal Madalyası sahibi Ahmet Bedevi’nin, yakınlarının ve Manisalı bazı siyasetçilerin kabirlerini ve şehitlikleri ziyaret etti. Mezar ziyaretinin ardından Manisa Ticaret Borsası Canlı Hayvan Borsası ve Manisa Büyükşehir Mezbahası’nı ziyaret eden Özel, vatandaşlarla bayramlaşarak bol bol fotoğraf çektirdi. Özel daha sonra Manisa Valisi Enver Ünlü ile bayramlaşmak için Manisa Valiliğine geçti.

Vali Ünlü tarafından valilik girişinde karşılanan Özel’e Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve partililer de eşlik etti.

Özel, resmi ve özellikle dini bayramları memleketinde geçirmeye ve Manisalılarla bayramlaşmaya büyük önem verdiğini ancak dün İstanbul’da CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen’in nikah törenine katılıp nikah şahitliğini yaptığını, bu nedenle dün Manisa Valiliğinin resmi bayramlaşma törenine katılamadığı için bayramlaşmanın bugüne kaldığını söyledi.

Vali Enver Ünlü’nün bayramını kutlayan CHP Genel Başkanı Özel, “Bütün kamu personelimiz adına, bütün Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne hizmet eden kim varsa onlar adına, bütün personelinizin bayramını kutluyoruz. Bütün hemşehrilerimizin sizin şahsınızda bayramınızı kutluyorum” dedi.

Vali Ünlü de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bayramını kutlayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.