Çevreyi̇ Ki̇rleten Tesi̇slere Yarım Yılda 31 Mi̇lyon Ceza

Spread the love

TEKİRDAĞ’DA, ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YILBAŞINDAN BU YANA YAPILAN DENETİMLERDE ÇEVREYİ, HAVAYI VE SUYU KİRLETTİĞİ BELİRLENEN 79 TESİSE 31 MİLYON LİRA İDARİ PARA CEZASI UYGULANARAK, 23 FİRMANIN İSE FAALİYETİ DURDURULDU.

Çevreyi̇ Ki̇rleten Tesi̇slere Yarım Yılda 31 Mi̇lyon Ceza
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-
Spread the love

Tekirdağ’da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından yılbaşından bu yana yapılan denetimlerde çevreyi, havayı ve suyu kirlettiği belirlenen 79 tesise 31 milyon lira idari para cezası uygulanarak, 23 firmanın ise faaliyeti durduruldu.

Tekirdağ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ekipleri, çevreyi kirleten tesislere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Çevre Müdürlüğü ekiplerince yılın ilk 5 ayında il genelinde çevreyi, havayı ve suyu kirleten tesislere yönelik 575 denetimde bulundu. Denetimlerde toprağı, çevreyi, havayı ve suyu kirleten, ayrıca çevreye ağır koku yayan ve ’Çevre Kanunu’na aykırı faaliyette bulunduğu belirlenen 79 tesise toplam 31 milyon lira idari para cezası uygulanarak, 23 tesis için faaliyetlerini durdurma kararı alındı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.