Çevre Düzenleme Çalışmalarının Bi̇ri̇nci̇ Etabı Tamamlandı

Spread the love

AKDAĞMADENİ BELEDİYESİ KADIPINARI TABİAT PARKI’NIN DAHA KULLANILABİLİR VE İŞLEVSEL HALE GETİRİLMESİ AMACIYLA BAŞLATILAN ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARININ BİRİNCİ ETABI TAMAMLANDI.

Çevre Düzenleme Çalışmalarının Bi̇ri̇nci̇ Etabı Tamamlandı
Yayınlama: 25.10.2023
A+
A-
Spread the love

Akdağmadeni Belediyesi tarafından ilçede bulunan Kadıpınarı Tabiat Parkı’nın daha kullanılabilir ve işlevsel hale getirilmesi amacıyla başlatılan çevre düzenleme çalışmalarının birinci etabı tamamlandı.

Akdağmadeni Belediyesi tarafından ilçede bulunan Kadıpınarı Tabiat Parkı’nda yapılan çevre düzenlemesi çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, “Çalışmamıza ilk olarak Tabiat Parkı yapıldığı günden itibaren atıl durumda olan, çürük raporu verilen inşaat halinde kalarak tamamlanamayan görüntü kirliliği ve tehlike arz eden yapının yıkımı ile başladık. Atıl binanın yıkımı ile ortaya çıkan alana vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte rahatlıkla zaman geçirebileceği kameriyelerimizi yerleştirdik. Kameriyelerin yanına yer ateşini önlemek ve orman yangınlarına sebebiyet verebilecek durumları ortadan kaldırmak için barbekülerin montajı tamamlandı.

Kadıpınarı ana binası önünde bulunan kullanışsız olan teras kısmını baştan aşağı düzenleyerek vatandaşlarımızın ilçe manzarasını rahat bir şekilde izleyeceği kullanışlı ferah bir seyir terası ortaya çıkardık. Ayrıca aydınlatma çalışmalarımızıda tamamladık.” dedi.

Yapılan çalışmalarla Kadıpınarı’nın farklı etkinliklerin düzenlenebileceği bir tesis haline geldiğini de belirten Başkan Yalçın, “Kadıpınarı’nın, vatandaşlarımızın taleplerine karşılık veren bir mekan olması için ilerleyen zamanlarda ana binanın aktif şekilde kullanılması düşüncesindeyiz. Yıllardan beri atıl durumda olan ana binayı aktif hale getirmek için de gerekli çalışmaları yapacağız.” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.