Çeşi̇tli̇ Suçlardan Aranan 2 Şüpheli̇ Jandarma Tarafından Kıskıvrak Yakalandı

Spread the love

AYDIN (İHA) – AYDIN’IN EFELER VE SÖKE İLÇELERİNDE ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN VE HAKLARINDA HAPİS CEZASI BULUNAN 2 ŞÜPHELİ, JANDARMA EKİPLERİNCE KISKIVRAK YAKALANDI.

Çeşi̇tli̇ Suçlardan Aranan 2 Şüpheli̇ Jandarma Tarafından Kıskıvrak Yakalandı
Yayınlama: 26.08.2023
A+
A-
Spread the love

Aydın’ın Efeler ve Söke ilçelerinde çeşitli suçlardan aranan ve haklarında hapis cezası bulunan 2 şüpheli, jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor. Edinilen bilgiye göre Efeler ilçesinde “Kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak kabul etmek veya bulundurmak ve sarkıntılık suretiyle çocuğun cinsel istismarı” suçlarından aranan ve hakkında toplam 4 yıl 8 ay hapis cezası bulunan V.D. ile Söke ilçesinde “Uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak” suçlarından 3 dosyası bulunan ve hakkında toplam 5 yıl hapis cezası bulunan V.Ç. isimli şahıslar yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.