Cemal Reşi̇t Reyde Mezuni̇yet Töreni̇nde Faci̇a: Dev Pano Devri̇ldi̇, 6 Ki̇şi̇ Yaralandı

Spread the love

ŞİŞLİ’DE BULUNAN CEMAL REŞİT REY KONSER SALONU’NDA MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDIĞI SIRADA DEV DİJİTAL PANO HENÜZ BİLİNMEYEN BİR NEDENLE DEVRİLDİ. 3 VELİ 3 ÖĞRENCİ OLMAK ÜZERE TOPLAM 6 KİŞİ YARALANIRKEN, OKUL SAHİBİ ERKAN ŞAHİN’İ GÖZALTINA ALDI.

Cemal Reşi̇t Reyde Mezuni̇yet Töreni̇nde Faci̇a: Dev Pano Devri̇ldi̇, 6 Ki̇şi̇ Yaralandı
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-
Spread the love

Şişli’de bulunan Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda mezuniyet töreninde dev dijital pano devrildi. Olayda 3 veli ve 3 öğrenci yaralanırken, okul sahibi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Şişli’de bulunan Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda Elev Vakfı Okulunun mezuniyet töreninin sonunda veliler ve öğrenciler fotoğraf çektirmek için sahneye çıktı. Bu sırada dijital pano henüz bilinmeyen bir nedenle devrildi. Devrilen panonun altında kalan 3 veli ve 3 öğrenci yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri ekran altında kalan yaralıları kurtarırken, polis ekipleri de güvenlik önlemi aldı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, bu sırada okul sahibi çekim yapan velilerle tartışmaya başladı. Tartışmayı polis ekipleri ayırdı. Daha sonra okul sahibi E.Ş.’yi gözaltına aldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.