Çatışma Ortasında Kalan Vali̇ Kızılkaya: “Güvenli̇k Güçleri̇mi̇zi̇n Kısa Sürede Olaya Müdahale İmkanı Olmuştur”

Spread the love

SİİRT VALİSİ DR. KEMAL KIZILKAYA, “HUSUMET BULUNAN DÜNÜR İKİ AİLE ARASINDA SİLAHLI KAVGA OLAYI MEYDANA GELMİŞTİR. OLAY ESNASINDA BİZİM DE BİR TAZİYE VESİLESİYLE AYNI NOKTADA OLMAMIZ HASEBİYLE GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN KISA SÜREDE OLAYA MÜDAHALE İMKANI OLMUŞTUR. BU OLAYDA 2 VATANDAŞIMIZ YARALANMIŞTIR” DEDİ.

Çatışma Ortasında Kalan Vali̇ Kızılkaya: “Güvenli̇k Güçleri̇mi̇zi̇n Kısa Sürede Olaya Müdahale İmkanı Olmuştur”
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-
Spread the love

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, “Husumet bulunan dünür iki aile arasında silahlı kavga olayı meydana gelmiştir. Olay esnasında bizim de bir taziye vesilesiyle aynı noktada olmamız hasebiyle güvenlik güçlerimizin kısa sürede olaya müdahale imkanı olmuştur. Bu olayda 2 vatandaşımız yaralanmıştır” dedi.

15 Temmuz Meydanı Fethi Serin Camii önünde iki grup arasında arasında yaşanan silahlı çatışmada olayın ortasında kalan Vali Kemal Kızılkaya, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Fethi Serin Camii, önünde bugün saat 17.00 sularında aralarında daha önceden husumet bulunan dünür iki aile arasında silahlı kavga olayı meydana geldiğini söyledi.

“Olay esnasında bizim de bir taziye vesilesiyle aynı noktada olmamız hasebiyle güvenlik güçlerimizin kısa sürede olaya müdahale imkanı olmuştur” diyen Vali Kızılkaya, “Bu olayda 2 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralıların hayati durumu olmadığı bize intikal eden bilgiler arasındadır. Olaya karışanlar, güvenlik güçlerimiz tarafından tamamı yakalanmıştır. Konu hakkında detaylı adli ve idari soruşturma yürütülmektedir. Detaylı bir şekilde yürütülen bu soruşturmanın neticesi yine kamuoyumuzda paylaşılacaktır. Bunun haricinde ifade edilen bilgileri de itimat edilmemesi kamuoyuna saygıyla duyurulur’’ dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.