“Career & Coffee Talki̇ng” Etki̇nli̇ği̇nde Öğrenci̇ler Geleceği̇ne Yön Veri̇yor

BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ, EĞİTİM FAKÜLTESİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ SON SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN “CAREER & COFFEE TALKİNG” ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ. ÖĞRENCİLER, İŞ HAYATINA ATILMADAN ÖNCE ALANINDA UZMAN İSİMLERLE FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPMA FIRSATI YAKALADI.

“Career & Coffee Talki̇ng” Etki̇nli̇ği̇nde Öğrenci̇ler Geleceği̇ne Yön Veri̇yor
resim yükle
Yayınlama: 26.10.2024
A+
A-

Biruni Üniversitesi Kariyer Merkezi, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği son sınıf öğrencileri için “Career & Coffee Talking” etkinliği düzenledi. Öğrenciler, iş hayatına atılmadan önce alanında uzman isimlerle fikir alışverişi yapma fırsatı yakaladı.

Etkinliğe, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Manolya Sağlam ile Dialogue Yabancı Dil Okulları Kurucusu Ahmet Sivil ve Eric Hentemann katıldı. Öğrenciler, kahve eşliğinde kariyer hedeflerini, mentorluk fırsatlarını ve sektör trendlerini tartışma imkanı buldu.

resim yükle

Etkinlikte, kariyer hedeflerinin kısa, orta ve uzun vadeli planlaması, deneyimli profesyonellerle tanışma fırsatları, iş-yaşam dengesi ve kariyer değişiklikleri gibi önemli konular ele alındı. Ayrıca, motivasyon ve kişisel gelişimin kariyer başarısındaki rolü de vurgulandı.

“İlham almalarına yardımcı oluyor”

Kariyer Merkezi Müdürü Nazan Baldan, etkinlik hakkında şunları söyledi:

“Bu tür etkinlikler, öğrenciler için harika bir fırsat sunuyor. Hem deneyimli kişilerden kariyer tavsiyeleri almak hem de sektördeki trendleri öğrenmek oldukça faydalı. ’Career & Coffee Talking’, öğrencilerin kariyer yolculuğuna başlamadan önce önemli bilgiler edinmelerine ve ilham almalarına yardımcı oluyor.”

resim yükle

Öğrenciler, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek kariyerlerine yön vermek adına değerli bilgiler edindiklerini belirtti.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.