Canlı Hayvan Borsasına Ücretsi̇z Otobüs Seferleri̇

Spread the love

KAHRAMANMARAŞ’TA, KURBANLIK ALACAK VATANDAŞLARIN CANLI HAYVAN BORSASINA ULAŞIM SAĞLAMASI İÇİN ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLADI.

Canlı Hayvan Borsasına Ücretsi̇z Otobüs Seferleri̇
Yayınlama: 11.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kahramanmaraş’ta, kurbanlık alacak vatandaşların canlı hayvan borsasına ulaşım sağlaması için ücretsiz otobüs seferleri başladı.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehirde hazırlıklarını hummalı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kurbanlık alacak vatandaşların Canlı Hayvan Borsası’na ulaşımını sağlamak için ücretsiz ring seferlerinin başladığını duyurdu.

15 Haziran’a kadar devam edecek ücretsiz ring seferleri; Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünden başlayıp Büyükşehir Belediyesi, Madalyalı Kavşak, Şehirler Arası Otobüs Terminali güzergâhını takip ederek Canlı Hayvan Borsası’na ulaşım sağlayacak.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünden 10.00 – 12.00 – 14.00 ve 16.00 saatlerinde hareket edecekler otobüsler; 11.00 – 13.00 – 15.00 ve 17.00 saatlerinde ise Canlı Hayvan Borsası’ndan geri dönüş yapacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, toplu ulaşım ile ilgili 0531 082 00 22 numaralı hattan bilgi alınabileceği belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.