Çankırıda 50,8 Mi̇lyon Tlli̇k Tarımsal Yatırım Yapılacak

Spread the love

ÇANKIRI’DA, KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARINI DESTEKLEME PROGRAMI (KKYDP) ÇERÇEVESİNDE 2024 YILINDA ÇANKIRI’DA 50,8 MİLYON TL DEĞERİNDE YATIRIM YAPILMASI PLANLANIYOR. DESTEKLEME PROGRAMI KAPSAMINDA 16 PROJEYE TOPLAM 24,7 MİLYON TL’LİK HİBE DESTEĞİ SAĞLANACAK.

Çankırıda 50,8 Mi̇lyon Tlli̇k Tarımsal Yatırım Yapılacak
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-
Spread the love

Çankırı’da, Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı (KKYDP) çerçevesinde 2024 yılında projeler ve hibe destekleri ile 50,8 milyon TL değerinde yatırım yapılması planlanıyor.

Çankırı’da, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından destek çağrısına çıkılan ve proje değerlendirmesi sona eren 15. Etap Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı çerçevesinde tarıma dayalı ekonomik yatırımlar ile kırsal ekonomik ve altyapı yatırımlarına yüzde 50 hibe desteği sağlanacak. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından bu yıl 15. etabı uygulanacak olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) projelerinde Çankırı genelindeki 16 projeye 24,7 milyon TL’lik hibe desteği sunulacak. 15. Etap KKYDP başvuru döneminde Çankırı’da müracaatını gerçekleştiren 16 yatırımcının projesi Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından kabul edildi. 16 projeye sağlanacak 24,7 milyon TL’lik hibe desteği ve uygulama sonunda Çankırı’ya yaklaşık 50,8 milyon TL’lik yatırım kazandırılması planlanıyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.