Çankırıda 15 Temmuz Demokrasi̇ Ve Bi̇rli̇k Gününde Şehi̇rler Anıldı

Spread the love

ÇANKIRI’DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ’NDE ŞEHİTLER KABİRLERİ BAŞINDA ANILIRKEN, HAİN DARBE GİRİŞİNDEKİ DEMOKRASİ MÜCADELESİ İSE FOTOĞRAF SERGİSİNDE ANLATILDI.

Çankırıda 15 Temmuz Demokrasi̇ Ve Bi̇rli̇k Gününde Şehi̇rler Anıldı
Yayınlama: 15.07.2023
A+
A-
Spread the love

Çankırı’da 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü’nde şehitler kabirleri başında anılırken, hain darbe girişindeki demokrasi mücadelesi ise fotoğraf sergisinde anlatıldı.

Çankırı’da, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Çankırı Şehitliğinde anma programı düzenlendi. Programda şehitler için Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi. Daha sonra Çankırı Valisi Abdullah Ayaz ile beraberindekiler, şehitlerin kabirlerini ziyaret etti.

Şehitlikteki programın ardından, Çankırı Müzesinde düzenlenen 15 Temmuz Fotoğrafları Sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Vali Ayaz ve protokol üyeleri sergilenen fotoğrafları inceledi.

Çankırı’da pedallar da şehitler için çevrildi. Çankırı Valiliği tarafından, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 15 Temmuz Bisiklet Turuna çok sayıda vatandaş katıldı. Şehitlik önünden başlayıp Karatekin Parkında son bulan turun ardından Vali Ayaz ve protokol tarafından tura katılanlara hatıra madalyası takdim edildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.