Çanakkalede Yangın Nedeni̇yle Devlet Hastanesi̇nden 14 Hasta Nakledi̇ldi̇

Spread the love

ÇANAKKALE’DE ORMAN YANGININA HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE SÜRERKEN, TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI, ÇANAKKALE MEHMET AKİF ERSOY DEVLET HASTANESİ’NDEKİ 14 HASTANIN TEDBİR AMACIYLA NAKLEDİLDİĞİNİ AÇIKLADI.

Çanakkalede Yangın Nedeni̇yle Devlet Hastanesi̇nden 14 Hasta Nakledi̇ldi̇
Yayınlama: 23.08.2023
A+
A-
Spread the love

Çanakkale’de orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürerken, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ndeki 14 hastanın tedbir amacıyla nakledildiğini açıkladı.

Yangın öğle saatlerinde merkeze bağlı Kayadere köyüne yakınlarındaki ormanlık alanda çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yükselen alevlere, ekipler havadan ve karadan aralıksız olarak müdahale ediyor. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde 150 hastanın olduğunu ifade eden Tarım ve Orman Bakanı 14 hastanın tedbir amaçlı nakledildiğini açıkladı.

Merkeze bağlı Kepez beldesindeki Hamidiye Mahallesinde bulunan bazı sitelerde ise vatandaşlar yangını tedirgin bir şekilde takip etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.