Çanakkalede Erlere Su Veri̇mli̇li̇ği̇ Eği̇ti̇mi̇ Veri̇ldi̇

Spread the love

ÇANAKKALE İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN, ÇANAKKALE İL JANDARMA EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI VE EZİNE 3. JANDARMA ER EĞİTİM TABURU KOMUTANLIĞI’NDA ‘SU VERİMLİLİĞİ SEFERBERLİĞİ, GIDA GÜVENİRLİLİĞİ, GIDA İSRAFI’ KONULU EĞİTİM TOPLANTILARI DÜZENLENDİ.

Çanakkalede Erlere Su Veri̇mli̇li̇ği̇ Eği̇ti̇mi̇ Veri̇ldi̇
Yayınlama: 22.12.2023
A+
A-
Spread the love

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, Çanakkale İl Jandarma Eğitim Merkez Komutanlığı ve Ezine 3. Jandarma Er Eğitim Taburu Komutanlığı’nda ‘Su Verimliliği Seferberliği, Gıda Güvenirliliği, Gıda İsrafı’ konulu eğitim toplantıları düzenlendi.

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarım ve gıda alanında İl Jandarma Komutanlığı Eğitim Merkezi’nde görevli erlere özel bir eğitim düzenledi. Bu eğitimde, su verimliliği ve gıda israfının önlenmesi konuları üzerinde duruldu. Su kaynaklarının sürdürülebilir kullanımı ve gıda israfının azaltılması konularında erlere bilgi verilerek, bu önemli konularda farkındalık oluşturulması hedeflendi.

Bu tür eğitim programları, toplumun geniş kesimlerine ulaşarak tarım, su verimliliği ve gıda israfı gibi konularda daha bilinçli bir toplum oluşturmayı hedefliyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.