Bursadaki̇ Yangın Kısmen Kontrol Altına Alındı

Spread the love

BURSA’NIN BÜYÜKORHAN İLÇESİNDE ORMANLIK ALANDA ÇIKAN YANGIN GÜNÜN İLK IŞIKLARINDA DRON İLE HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ. BİN PERSONELİN HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALESİ SÜRERKEN, YANGIN KISMEN KONTROL ALTINA ALINDI.

Bursadaki̇ Yangın Kısmen Kontrol Altına Alındı
Yayınlama: 21.06.2024
A+
A-
Spread the love

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın günün ilk ışıklarında dron ile havadan görüntülendi. Bin personelin havadan ve karadan müdahalesi sürerken, yangın kısmen kontrol altına alındı.

Yangın, 13.45 sıralarında Büyükorhan ilçesi Demirler köyü mevkiinde başladı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen alevleri gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine yangın yerine arazözler ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sabahın ilk ışıklarıyla beraber helikopter ile müdahale edilirken, karadan 210 araç ve bin personel ile müdahale edilmeye devam ediliyor. 250 hektar alana yayılan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor. Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma meydana gelmediği öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.