Bursada Alışveri̇ş Çılgınlığı

Spread the love

KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK MARKETİ ZİNCİRİ GRATİS’İN 15. YILINA ÖZEL UYGULADIĞI İNDİRİMDE MAĞAZALARDA İZDİHAM OLUŞTU. BURSA’DA DA İÇERİDE OLUŞAN YOĞUNLUKTAN DOLAYI KAPILARI KAPATAN ÇALIŞAN VE MÜŞTERİLER ARASINDA ZAMAN ZAMAN KAVGA ÇIKTI. MAĞAZA ÖNLERİNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞURKEN, İÇERİDE İSE SIRA VE SON KALAN ÜRÜN KADINLAR BİR BİRİNE GİRDİ.

Bursada Alışveri̇ş Çılgınlığı
Yayınlama: 01.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciri Gratis’in 15. yılına özel uyguladığı indirimde mağazalarda izdiham oluştu. Bursa’da da içeride oluşan yoğunluktan dolayı kapıları kapatan çalışan ve müşteriler arasında zaman zaman kavga çıktı. Mağaza önlerinde uzun kuyruklar oluşurken, içeride ise sıra ve son kalan ürün kadınlar bir birine girdi.

Türkiye’nin her yerinde faaliyet gösteren kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciri Gratis, 15. yılına özel 31 Mayıs’ta 250 lira ve üzeri alışverişlerde geçerli yüzde 75 indirim uyguladı. İndirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar sabah erken saatlerde kuyruğa girdi. Yoğunluk sebebiyle mağaza çalışanları kapılara kapatarak müşterileri içeriye sıra sıra aldı. İndirim adeta izdihama dönüşürken, faydalanmak isteyen vatandaşlar son ürünler için bir birine girdi.

Alışveriş merkezlerinin güvenlik görevlileri de kargaşaları önlemeye çalıştı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.