Bursada 11 Bi̇n Dal Dolu Makaron Ele Geçi̇ri̇ldi̇

Spread the love

BURSA’DA OSMANGAZİ SÖS BÜRO AMİRLİĞİNE BAĞLI EKİPLER, BİR ADRESTE YAPILAN ARAMADA ÇOK SAYIDA MAKARON VE SİGARA YAPIMINDA KULLANILAN MAKİNE ELE GEÇİRDİ.

Bursada 11 Bi̇n Dal Dolu Makaron Ele Geçi̇ri̇ldi̇
Yayınlama: 14.05.2024
A+
A-
Spread the love

Bursa’da Osmangazi SÖS Büro Amirliği ekipleri, bir adreste yapılan aramada çok sayıda makaron ve sigara yapımında kullanılan makine ele geçirdi.

Bursa’da Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliğine bağlı ekipler kaçak sigara satışının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda bir operasyon gerçekleştirdi. Şüpheli O.Ç.’nın (28) Kemerçeşme Mahallesi Kemerçeşme Caddesi üzerinde bulunan adresinde mahkeme kararına istinaden yapılan aramada, 1 adet sarım ve dolum makinesi, 1 adet tartı, 55 karton 11 bin dal sarılmış makaron, 91 karton bandrolsüz 18 bin 200 dal boş makaron ve 7 naylon poşet içerisinde toplamda 78 kilogram 300 gram kıyılmış tütün ele geçirildi. Şüpheli düzenlenen evraklarla birlikte gerekli işlem için KOM Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.