Bulanık Beledi̇yesi̇nden 19 Ki̇şi̇ İşten Çıkarıldı

Spread the love

MUŞ’UN BULANIK BELEDİYESİNİN DEM PARTİLİ BAŞKANI TARAFINDAN 19 KİŞİNİN İŞİNE SON VERİLDİ.

Bulanık Beledi̇yesi̇nden 19 Ki̇şi̇ İşten Çıkarıldı
Yayınlama: 21.05.2024
A+
A-
Spread the love

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Belediyesinin DEM Partili başkanı tarafından 19 kişinin işine son verildi.

Bulanık Belediyesinde çalışan 19 kişi, geçtiğimiz cuma günü cep telefonlarına gelen mesajla iş akitlerinin sona erdirildiğini öğrendi. Çalıştıkları sırada işten çıkarıldığını öğrenen 19 işçi, bugün yetkililerden bilgi almak için belediye önünde toplandı. Slogan atarak belediye başkanının kendileri ile görüşüp işten çıkarma gerekçesini açıklamalarını isteyen 19 kişi, yetkililer dışarı çıkmayınca oturma eylemi gerçekleştirdi.

Grup adına yapılan açıklamada, “Belediye başkanı ilk belediyeyi kazandığında ‘biz kimsenin ekmeği ile oynamayacağız’ demişti. Şimdi sadece bir SMS mesajı ile 19 kişiyi işten çıkarttılar. Neden ve hangi sebeple işten çıkartıldığımızın açıklamasını bizlere yapmıyorlar. Hangi sebeple işten çıkartıldık, bunun açıklamasını bize yapsınlar. Sadece kayyum bizi işe aldı diye mi çıkarttılar. Bunu söylesinler. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Hukuki olarak sonuna kadar haklarımızı savunacağız” denildi.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı basın açıklaması, olaysız bir şekilde sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.