Bozüyük Beledi̇yesi̇ Kreşi̇ni̇n Mi̇ni̇k Öğrenci̇leri̇, Anneleri̇ni̇n Anneler Gününü Kutladı

Spread the love

BOZÜYÜK BELEDİYESİ KREŞİNİN MİNİK ÖĞRENCİLERİ ANNELERİNİN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Bozüyük Beledi̇yesi̇ Kreşi̇ni̇n Mi̇ni̇k Öğrenci̇leri̇, Anneleri̇ni̇n Anneler Gününü Kutladı
Yayınlama: 12.05.2024
A+
A-
Spread the love

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Belediyesi Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi’nin minik öğrencilerinin Anneler Günü kutlamasına bir süre katılarak hem minik öğrencilerin hem de tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Bozüyük Belediyesi Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi’nin minik öğrencileri okul çıkışında kendilerini almaya gelen annelerini çiçek sürpriziyle karşıladı. Minikler annelerine sarılıp öperek çiçek hediye ettiler ve annelerinin Anneler Günü’nü kutladılar. Miniklerin kutlamasına bir süre eşlik eden Başkan Bakkalcıoğlu’da minik öğrencilerin annelerinin ve tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak, “Karşılıksız sevginin sembolü olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi. Başkan Bakkalcıoğlu daha sonra kreşte görevli öğretmenlerinde Anneler Günü’nü kutlayarak çiçek hediye etti. Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca miniklerle yakından ilgilenirken öğrenci velilerini selamlayarak onlarla da bir süre sohbet etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.