Bozdoğanda Orman Yangını Devri̇yesi̇

Spread the love

AYDIN (İHA) – AYDIN’IN BOZDOĞAN İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİNCE ORMAN YANGINLARININ ÖNLENMESİ HEDEFİYLE ORMANLIK ALANLARDA KONTROL VE DENETİM DEVRİYESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Bozdoğanda Orman Yangını Devri̇yesi̇
Yayınlama: 01.07.2024
A+
A-
Spread the love

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde jandarma ekiplerince orman yangınlarının önlenmesi hedefiyle ormanlık alanlarda kontrol ve denetim devriyesi gerçekleştirildi.

Bozdoğan’da orman yangınlarını önleyici tedbirler çerçevesinde sahaya inen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ormanlık alanlarda denetim ve kontrol gerçekleştirerek adeta kuş uçurtmuyor. Yapılan denetimlerde jandarma ekipleri sık sık ormanlık alanlarda keşif ve arazi taraması gerçekleştirirken, özellikle insan yoğunluğunun fazla olduğu mesire alanlarında da gerçekleştirilen çalışmalarla vatandaşlar orman yangınlarına karşı duyarlı ve dikkatli olması gerektiği çağrısında bulunuldu.

Konu ile ilgili Bozdoğan Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada “İlçe Jandarma Komutanlığımıza bağlı ekiplerimiz orman yangınlarına karşı ormanlık ve mesire alanlarında düzenli olarak denetim faaliyetlerinde bulunmaktadır. İlçe Jandarma Komutanlığımıza bağlı ekiplerimiz orman yangınlarına karşı gece gündüz demeden düzenli olarak ormanlık ve mesire alanlarında keşif ve gözetleme faaliyetlerinde bulunmaktadır. Ülkemizin akciğerleri olan ormanlarımızı korumak bütün vatandaşlarımızın ortak görevi olduğundan orman yangınlarına karşı gerekli hassasiyeti göstermemiz gerekmektedir” ifadeleri yer aldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.