Bozdoğanda Motorculara Kask Dağıtıldı

Spread the love

BOZDOĞAN KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN BAŞLATILAN ‘BOZDOĞAN KASKINLA YOL VER HAYATA’ PROJESİ KAPSAMINDA EMNİYET VE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN MOTORCULARIN DAHA GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE SEYAHAT EDEBİLMESİ AMACIYLA İLÇEDE KASK DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Bozdoğanda Motorculara Kask Dağıtıldı
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-
Spread the love

Bozdoğan Kaymakamlığı tarafından başlatılan ’Bozdoğan Kaskınla Yol Ver Hayata’ projesi kapsamında emniyet ve jandarma ekiplerince motorcuların daha güvenli bir şekilde seyahat edebilmesi amacıyla ilçede kask dağıtımı gerçekleştirildi.

Proje kapsamında dağıtılan kasklar, motorcuların trafikte daha güvende olmalarını sağlayacak olup, emniyet ve jandarma ekipleri kask dağıtımının yanı sıra motorculara kask kullanımı ve trafik güvenliği konusunda bilgilendirme de yaptı. Uygulanan proje ile ilçede kask kullanımının artırılması ve trafik kazalarının en aza indirilmesi hedefleniyor.

Bozdoğan Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada motosiklet ve benzeri araçlarda kask takmanın zorunlu olduğuna dikkat çekilerek, kaskın başı darbelerden koruyarak ciddi baş yaralanmalarını önleyebileceği vurgulandı. Açıklamada, “Kask takma, bisiklet sürerken veya motor kullanırken önemli bir güvenlik önlemidir. Kask, başınızı darbelerden korur ve ciddi baş yaralanmalarını önleyebilir. Her zaman uygun şekilde takıldığından emin olalım ve kaskınızı düzenli olarak kontrol edelim. Güvenliğiniz için kask takmayı ihmal etmeyelim. Kaskınla Yol Ver Hayata” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.