Bomba arama köpeği ‘Niobe’ göreve hazır

Spread the love

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÖPEK EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’NDE EĞİTİM VE REHABİLİTASYON SÜRECİNİ TAMAMLAYAN ‘NİOBE’ İSİMLİ KÖPEK, BOMBA ARAMALARINDA ETKİN BİR ŞEKİLDE GÖREV ALMAK İÇİN ORYANTASYON SÜRECİNE BAŞLADI.

Bomba arama köpeği ‘Niobe’ göreve hazır
Yayınlama: 18.04.2023
A+
A-
Spread the love

Manisa Büyükşehir Belediyesi Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim ve rehabilitasyon sürecini tamamlayan ‘Niobe’ isimli köpek, bomba aramalarında etkin bir şekilde görev almak için oryantasyon sürecine başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, bir canı daha önemli bir görev için eğitti. Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde koku eğitimini tamamlayan ‘Niobe’ isimli köpek, görev yapması muhtemel alanlarda oryantasyon eğitimlerine başladı. Niobe’nin şüpheli veya sahipsiz nesnelerin tehdit oluşturup oluşturmadığını tespit edebilmesi için Manisa Büyükşehir Belediyesinin muhtelif noktalarında görev yapacağı belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.