Bodrumda Mahalle Saki̇nleri̇ne Huzur Vermi̇yorlar

Spread the love

AYNI SOKAKTA GEÇEN HAFTA POLİS İLE ARANAN ŞAHIS ARASINDA KOVALAMACA YAŞANDI.

Bodrumda Mahalle Saki̇nleri̇ne Huzur Vermi̇yorlar
Yayınlama: 29.05.2024
A+
A-
Spread the love

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2 şahsın rahat tavırlarla bir ikametin bahçesine girip sırt çantasını alıp götürdükleri anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Aynı sokakta geçen hafta da polis ile aranan bir kişis arasında kovalamaca yaşanmıştı.

23 Mayıs gecesi Çırkan Mahallesi Barbaros Hayrettin Sokak’taki 3 katlı binanın bir süredir boş olan 2’nci katında, aralarında aranan şahısların da olduğu kişilerin ev sahibinin bilgisi dışında yaşamaya başladığı ihbarını alan polis bahse konu binaya geldi. Polisin geldiğini fark eden ikametteki bir kadın ile çeşitli suçlardan arandığı öğrenilen bir erkek şahıs, balkondan atladı. Yan taraftaki binaların bahçelerine giren şüpheliler, koşarak uzaklaştı. Olayda bir kişi gözaltına alındı. 23 Mayıs günü sabaha karşı ikamete yeniden birilerinin geldiği ihbarı üzerine polis yeniden bölgeye gelerek kontrollerde bulundu.

Aynı sokakta yine olay

Dün sabahın erken saatlerinde yaşanan ve güvenlik kameralarına yansıyan olayda ise kimliği belirsiz 2 kişinin siyah bir otomobille bölgeye geldiği görüldü. Şahıslardan biri geçen hafta polis baskınının yaşandığı evin kapısına giderek kontrol etti. İki şahsın daha sonra bahse konu binanın yan tarafındaki binaya ağızlarında sigara ve rahat tavırlarla girdikleri görüldü. Bir süre ikametin bahçesinde vakit geçiren şüpheliler, bahçedeki sırt çantasını alıp yine rahat tavırlarla olay yerinden uzaklaştılar.

İkamet sakinleri ise sabah uyandıklarında önce etraftaki çamurlu ayak izlerini fark ettiler. Daha sonra içerisinde çeşitli malzemelerin olduğu sırt çantasının yerinde olmadığını gördüler. Bir haftada 2’nci olayı yaşayan mahalleli, şüpheli şahısların yakalanarak adalete teslim edilmelerini istedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.