Bodrum Fknın Süper Li̇ge Yükselmesi̇ Muğlada Coşkuyla Kutlandı

Spread the love

BODRUMSPOR’UN SÜPER LİG’E ÇIKMA BAŞARISINI ELDE ETMESİYLE BİRLİKTE MUĞLA’NIN MENTEŞE İLÇESİNDE VATANDAŞLAR BÜYÜK BİR COŞKU İLE SOKAKLARA DÖKÜLDÜ.

Bodrum Fknın Süper Li̇ge Yükselmesi̇ Muğlada Coşkuyla Kutlandı
Yayınlama: 31.05.2024
A+
A-
Spread the love

Bodrum FK’nın Süper Lig’e çıkma başarısını elde etmesiyle birlikte Muğla’nın Menteşe ilçesinde vatandaşlar büyük bir coşku ile sokaklara döküldü.

Bodrum FK, play-off finalinde Sakaryaspor’u 3-1 mağlup ederek Süper Lig’e yükseldi.. Bu büyük başarının ardından Menteşe’de yaşayan Bodrum FK taraftarları ve futbolseverler sevinçlerini sokaklarda kutladı. Menteşe ilçesinde, Bodrum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi büyük bir sevinçle karşılandı. Vatandaşlar, araçlarıyla uzun konvoylar oluşturarak sokaklarda tur attılar. Şehirde, kornalar çalındı, marşlar söylendi ve renkli görüntüler yaşandı.

Menteşeliler, Bodrum FK Süper Lig’e çıkmasını büyük bir coşku ile kutladılar. Taraftarlar, bu tarihi başarıyı uzun süre sokaklarda kutlayarak takımlarına olan desteklerini gösterdiler.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.