Bi̇si̇klette Si̇vaslı Sporcudan Büyük Zafer

Spread the love

TRABZON’DA DÜZENLENEN 5. BÖLGESEL YOL YARIŞLARI’NDA SİVAS’I TEMSİL EDEN SPORCULARINDAN HİLAL İBİŞ, U15 KADINLAR KATEGORİSİNDE BİRİNCİ OLARAK BAŞARI ELDE ETTİ VE ALTIN MADALYA KAZANDI.

Bi̇si̇klette Si̇vaslı Sporcudan Büyük Zafer
Yayınlama: 19.03.2024
A+
A-
Spread the love

Trabzon’da düzenlenen 5. Bölgesel Yol Yarışları’nda Sivas’ı temsil eden sporcularından Hilal İbiş, U15 Kadınlar kategorisinde birinci olarak başarı elde etti ve altın madalya kazandı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan “5. Bölgesel Yol Yarışları” Trabzon’da gerçekleştirildi. Büyük bir heyecanla yapılan yarışlarda çeşitli illerden katılan sporcular dereceye girebilmek için pedal çevirdi. Yarışmaya Sivas’ı temsilen katılan sporcularından Hilal İbiş, U15 Kadınlar kategorisinde birinci olarak başarı elde etti ve altın madalya kazandı. Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ise başarılı sporcu Hilal İbiş’i ve onun yetiştirdiği antrenörü tebrik etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.