Bi̇ngöl Vali̇si̇ Usta: “Yksye Gi̇recek Öğrenci̇lere Başarılar Di̇li̇yorum”

Spread the love

BİNGÖL VALİSİ AHMET HAMDİ USTA, “ÜNİVERSİTEYE İLK ADIMI ATMAK İÇİN VERECEĞİNİZ BU SINAVIN HEYECANINI SİZLERLE BİRLİKTE BEN DE PAYLAŞIYORUM. BAŞARI VE MUTLULUK SİZİNLE OLSUN” DEDİ.

Bi̇ngöl Vali̇si̇ Usta: “Yksye Gi̇recek Öğrenci̇lere Başarılar Di̇li̇yorum”
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-
Spread the love

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, “Üniversiteye ilk adımı atmak için vereceğiniz bu sınavın heyecanını sizlerle birlikte ben de paylaşıyorum. Başarı ve mutluluk sizinle olsun” dedi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi öğrencilere başarı dileklerine bulunan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, nüfus müdürlüklerinin öğrenciler için Cumartesi ve Pazar açık olacağını söyledi. Vali Usta, “Gençlerimizin geleceği için büyük önem arz eden Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de bu hafta sonu gerçekleştirilecektir. Hedefledikleri mesleğe ulaşmak, kaliteli ve her anlamda donanımlı bir üniversite okumak için sınavlara sıkı bir şekilde hazırlanan, aynı zamanda motivasyonunu yüksek tutmaya çalışan öğrencilerimizin emeklerinin karşılığını alabilmelerini ve yıllardır edindikleri bilgi ve birikimlerini sınava yansıtarak başarılı olmaları en büyük dileğimizdir. Büyük bir azim ve çabayla hazırlandığınız Yükseköğretim Kurumları sınavı eğitim hayatınızdaki önemli dönüm noktalarından biridir. Ruh ve beden sağlığınız her şeyden daha önemli ve öncelikli olduğunu unutmadan bu sınava her türlü endişe ve kaygıdan uzak olarak girmelisiniz. Sevgi ve saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak yol aldığınız şu günlerde heyecanınızı yürekten paylaşıyorum. Kendinize güvendiğiniz sürece aşamayacağınız hiçbir engelin bulunmadığına inanıyorum. YKS sınavlarının huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi için sınav yapılacak tüm okullar ve çevresinde; sınav öncesi, günü ve sonrası için tüm emniyet ve trafik tedbirleri alınmış olup, ani ve acil kimlik belgesi taleplerini karşılamak üzere de Bingöl Merkez İlçe nüfus müdürlüğümüz, cumartesi günü 07.00-17.00 ve Pazar Günü 07.00-15.30 saatleri arasında açık bulundurulacaktır. Bu vesileyle bugüne kadar sizlerin yetişmesinde her türlü fedakarlığı üstlenen öğretmenlerinize ve ailelerinize teşekkür ediyor, ilimiz genelinde sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyor, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını almalarını canı gönülden temenni ediyorum. Üniversiteye ilk adımı atmak için vereceğiniz bu sınavın heyecanını sizlerle birlikte ben de paylaşıyorum. Başarı ve mutluluk sizinle olsun” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.