Bi̇den: “İsrai̇l Uluslararası Toplumun Desteği̇ni̇ Kaybetmeye Başladı”

Spread the love

ABD BAŞKANI JOE BİDEN, İSRAİL’İN GAZZE ŞERİDİ’NE YÖNELİK DEVAM EDEN SALDIRILARI NEDENİYLE ULUSLARARASI TOPLUMUN DESTEĞİNİ KAYBETMEYE BAŞLADIĞINI SÖYLEDİ.

Bi̇den: “İsrai̇l Uluslararası Toplumun Desteği̇ni̇ Kaybetmeye Başladı”
Yayınlama: 12.12.2023
A+
A-
Spread the love

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik devam eden saldırıları nedeniyle uluslararası toplumun desteğini kaybetmeye başladığını söyledi.

ABD Başkanı Joe Biden, ABD’nin başkenti Washington DC’deki bir bağış etkinliğinde İsrail’e dair açıklamalarda bulundu. Biden, İsrail’deki mevcut hükümetin ülke tarihindeki en muhafazakar hükümet olduğunu belirterek, İsrail hükümetinin “iki devletli bir çözüm istemediğini” aktardı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun vermesi gereken zor bir karar olduğunu belirten Netanyau, İsrail’in sivilleri ayırt etmeksizin Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılar nedeniyle uluslararası toplumun desteğini kaybetmeye başladığını ve Netanyahu’nun İsrail-Filistin çatışmasına uzun vadeli bir çözüm bulmak için hükümetini “güçlendirmesi ve değiştirmesi” gerektiğini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.