Beyli̇kovaya Parklar Güzelli̇k Katıyor

Spread the love

BEYLİKOVA BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN ALP, İLÇEDE YAPIMINA BAŞLANAN OYUN ALANLARI VE ÇEVRE DÜZENLEMELERİNİN TAMAMLANDIĞINI AÇIKLADI.

Beyli̇kovaya Parklar Güzelli̇k Katıyor
Yayınlama: 03.01.2024
A+
A-
Spread the love

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçede yapımına başlanan oyun alanları ve çevre düzenlemelerinin tamamlandığını açıkladı.

Beylikova Belediyesi vatandaşlara hizmet için ilçeyi güzelleştiren çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede çeşitli çevre düzenlemeleri, sosyal tesisler ve oyun alanlarının yapılmasını sağlayan belediye, son olarak Yeni Mahalle’de yapımına başlamıştı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, çalışmaların tamamlandığını söyledi. Başkan Alp, “Yeni Mahalle parkımızda çocuklarımızın güvenli ve rahat ortamda oyun oynayabilecekleri oyun alanlarını, peyzaj ile ağaçlandırma çalışmalarını, dekoratif oturma gruplarını, kamelya yapım çalışmalarını ve spor alanlarını tamamladık. Parkımızı çok kısa sürede inşaat işlerini tamamlayarak, vatandaşın hizmetine açtık. Halkımızın güzel ve mutlu günlerde kullanabileceği parkımız hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.