Beyli̇kovada Vatandaşlar Ücretsi̇z Kursta Keyi̇fle Yüzme Öğreni̇yor

Spread the love

BEYLİKOVA BELEDİYESİ VE BEYLİKOVA HALK EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN AÇILAN MİLLET BAHÇESİ PORTATİF YÜZME HAVUZUNDAKİ KURSLARA YOĞUN İLGİ DEVAM EDİYOR.

Beyli̇kovada Vatandaşlar Ücretsi̇z Kursta Keyi̇fle Yüzme Öğreni̇yor
Yayınlama: 28.07.2023
A+
A-
Spread the love

Beylikova Belediyesi ve Beylikova Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan millet bahçesi portatif yüzme havuzundaki kurslara yoğun ilgi devam ediyor.

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp’in talimatıyla yüzme bilmeyen vatandaşlara, erkek ve kadın öğretmenler eşliğinde yüzme öğretilebilmesi için açılan kurslar yoğun ilgi görüyor. Beylikova’da yoğun katılım ile başlayan proje ile vatandaşlar keyifle yüzme öğreniyor. Yaz sezonu sonuna kadar ilçede çok sayıda kişinin yüzmeyi öğrenmesi bekleniyor. Verilen kurslara kız ve erkek olmak üzere 150 öğrenci katılıyor.

Eğitimleri yerinde inceleyen Başkan Özkan Alp; sporcu ve öğrencilerimize her zaman destek olduklarını ve desteklerinin aralıksız devam edeceğini dile getirerek onlara minik hediyeler verdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.