Beyli̇kdüzünde Yaşlı Bakımevi̇ndeki̇ Yangında Dumandan Etki̇lenen 14 Ki̇şi̇ Tedavi̇ Altına Alındı

Spread the love

BEYLİKDÜZÜ’NDE BULUNAN ÖZEL BİR YAŞLI BAKIMEVİNDE ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ. YAŞLI BAKIMEVİNDE KALAN VE DUMANDAN ETKİLENEN 14 HASTA AMBULANSLARLA HASTANEYE SEVK EDİLEREK TEDAVİ ALTINA ALINDI.

Beyli̇kdüzünde Yaşlı Bakımevi̇ndeki̇ Yangında Dumandan Etki̇lenen 14 Ki̇şi̇ Tedavi̇ Altına Alındı
Yayınlama: 25.07.2023
A+
A-
Spread the love

Beylikdüzü’nde bulunan özel bir yaşlı bakımevinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yaşlı bakımevinde kalan ve dumandan etkilenen 14 hasta ambulanslarla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Yangın saat 18.55 sıralarında Kavaklı Mahallesi Er Sokak’ta bulunan 4 katlı özel bir yaşlı bakımevinin çatı katında çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, içerideki vatandaşlar sağlık ve polis ekipleri tarafından tahliye edildi. Tahliye edilen 14 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.