Beşi̇ktaşta Kıyı Temi̇zli̇ği̇ Yapıldı

Spread the love

BEŞİKTAŞ’TA ÇEVRE HAFTASI VE 8 HAZİRAN MARMARA DENİZİ GÜNÜ ÇERÇEVESİNDE DENİZE DALAN BALIKADAMLAR, ORTAKÖY İSKELESİ’NDE SUYUN ALTINDAKİ ATIKLARI ÇIKARARAK KIYI TEMİZLİĞİ YAPTI. ÖTE YANDAN FOTOĞRAF ÇEKİMİ YAPAN BİR GELİN VE DAMADIN, ATIKLARI DEKOR OLARAK KULLANDIKLARI GÖRÜLDÜ.

Beşi̇ktaşta Kıyı Temi̇zli̇ği̇ Yapıldı
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-
Spread the love

Beşiktaş’ta Çevre Haftası ve 8 Haziran Marmara Denizi Günü çerçevesinde denize dalan balıkadamlar, Ortaköy İskelesi’nde suyun altındaki atıkları çıkararak kıyı temizliği yaptı. Öte yandan fotoğraf çekimi yapan bir gelin ve damadın, atıkları dekor olarak kullandıkları görüldü.

Çevre Haftası ve 8 Haziran Marmara Denizi Günü etkinlikleri çerçevesinde, toplumsal duyarlılık oluşturmak amacıyla harekete geçen dalgıçlar, Ortaköy İskelesi’nden denize daldı. Dalgıçlar tarafından denizin dibinden çok sayıda atık çıkarıldı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ve İSTAÇ tarafından düzenlenen etkinlikte, ekosisteme zarar veren atıklar sergilendi. Marmara Denizi’nin temizlenmesine katkıda bulunularak çevrenin önemine bir kez daha dikkat çekildi. Kıyı temizliğinin ardından balıkadamlar, suda Türk bayrağı açtı. Öte yandan fotoğraf çekimi yapan bir gelin ve damadın denizden çıkarılan atıkları dekor olarak kullanarak poz verdikleri görüldü.

“Her geçen yıl farkındalık artıyor”

Etkinlikte konuşan Sualtı Arama Kurtarma Amiri Nurettin Ünal, “Şişe ve poşet gibi atıklar çıktı. İlginç olan şeyler de var. Şunu da söylemeliyim, her geçen yıl farkındalık artıyor. Bu bölgede bu sene çok az atık çıkardık. Böyle giderse denizlerimiz tertemiz olur” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.