Beşi̇ktaşlı Yöneti̇ci̇ler, Futbol A Takımıyla Buluştu

Spread the love

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ ASBAŞKANLARI METE VARDAR İLE ONUR GÖÇMEZ, FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU FEYYAZ UÇAR VE FUTBOL TAKIMLARI GENEL KOORDİNATÖRÜ SAMET AYBABA, FUTBOL A TAKIMIYLA BİR ARAYA GELDİ.

Beşi̇ktaşlı Yöneti̇ci̇ler, Futbol A Takımıyla Buluştu
Yayınlama: 22.04.2024
A+
A-
Spread the love

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanları Mete Vardar ile Onur Göçmez, Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, futbol A takımıyla bir araya geldi.

Beşiktaş’ta Asbaşkanlar Mete Vardar ile Onur Göçmez, Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde futbol A takımıyla buluştu.

Onur Göçmez ile Mete Vardar, siyah-beyazlıların yarın MKE Ankaragücü ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının önemine vurgu yaptı.

Futbolcuların yarın iyi bir futbol neticesinde avantajlı bir skor elde edeceğine inandıklarını ifade eden yönetim kurulu üyeleri, takıma MKE Ankaragücü karşısında başarılar diledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.