Beşi̇ktaş Beledi̇yesi̇ Başkanı Akpolat Beledi̇yeni̇n Sahi̇plendi̇ği̇ Kedi̇ Yavrusuna İsi̇m Bulunması İçi̇n Çağrı Yaptı

Spread the love

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI RIZA AKPOLAT BELEDİYENİN SAHİPLENDİĞİ KEDİ YAVRUSUNA İSİM BULUNMASI İÇİN ÇAĞRI YAPTI

Beşi̇ktaş Beledi̇yesi̇ Başkanı Akpolat Beledi̇yeni̇n Sahi̇plendi̇ği̇ Kedi̇ Yavrusuna İsi̇m Bulunması İçi̇n Çağrı Yaptı
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-
Spread the love

Sokak hayvanları için 7/24 hizmet veren ilk ve tek ilçe belediyesi olan Beşiktaş Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, sahiplendiği yavru kedi için isim arayışına başladı.

5 araçlık Mobivet Sokak Hayvanları Ambulansı, 6 veteriner hekim, 7 veteriner teknikeri, Engelli Kedi Ünitesi ve Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezini bünyesinde barındıran Beşiktaş Belediyesi, sosyal medya üzerinden bir kampanya başlattı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat sosyal medya üzerinde yaptığı açıklamada, “Adını Beşiktaşlılar belirlesin” diyerek, bu sevimli kedinin isminin belirlenmesi için Beşiktaş halkına çağrı yaptı. Tüm tedavileri belediyenin polikliniğinde karşılanan yeni üyenin ismi, Beşiktaş halkının katılımıyla belirlenecek. Hayvan haklarına ve sokak hayvanlarının sağlığına verdiği önemi her fırsatta vurgulayan Akpolat, yaptığı paylaşımda, “İşte Beşiktaş Belediyesi’nin en genç ve en yeni üyesi! Adım attığı andan itibaren hepimize neşe ve mutluluk getirdi kendisi. Fena da çalışmıyor hani Ama bir talebi var: ‘Adımı Beşiktaşlılar belirlesin.’ diyor. Biz de onu dinledik. Haydi adına birlikte karar verelim” ifadelere yer verdi.

Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların Beşiktaş Belediyesinin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunabileceği, ayrıca 444 44 55 numaralı Çözüm Merkezi ile iletişime geçebileceği bildirildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.