Belediye ekipleri, Kuş cennetine çöp döküp yaktı

Spread the love

DEPREMİN VURDUĞU HATAY’A BAĞLI SAMANDAĞ İLÇESİNDE BULUNAN MİLEYHA KUŞ CENNETİNE ENKAZLARDAN ÇIKAN MOLOZLARIN VE ÇÖPLER BELEDİYE TARAFINDAN DÖKÜLÜP YAKILMASI KAMERAYA YANSIDI.

Belediye ekipleri, Kuş cennetine çöp döküp yaktı
Yayınlama: 20.04.2023
A+
A-
Spread the love

Deprem bölgesi Hatay’da bulunan Mileyha Kuş Cennetine Samandağ Belediyesine bağlı ekipler tarafından moloz ve çöplerin dökülüp yakılması kameraya yansıdı.

Depremin vurduğu şehirlerin başında gelen Hatay’da nadir kuşlarının göründüğü Samandağ ilçesinde bağlı Mileyha Kuş Cenneti çevresine Samandağ Belediyesi temizlik işleri personelleri tarafından moloz ve çöp döküldü. Dökülen çöp daha sonra yakıldı. O anlarda görüntülere yansıdı.

Daha önce de 305 kuş türüne ev sahipliği yapan Milleyha Sulak Alanı etrafına dökülen moloz ve çöpler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri tarafından kaldırılmıştı. Bugün tekrar Samandağ Belediyesi ekipleri tarafından aynı alana moloz ve çöp atılıp yakılması tepki çekti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.