Beledi̇ye Eki̇pleri̇ Su Sayaçlarını Kontrol Edi̇yor

Spread the love

DÜZCE BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ, KAYIP-KAÇAK SU KULLANIMININ ÖNÜNE GEÇMEK ÜZERE MESKENLERDE SAYAÇ DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Beledi̇ye Eki̇pleri̇ Su Sayaçlarını Kontrol Edi̇yor
Yayınlama: 08.06.2024
A+
A-
Spread the love

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, kayıp-kaçak su kullanımının önüne geçmek üzere meskenlerde sayaç denetimi gerçekleştirdi.

Düzce Belediyesi kayıp-kaçak oranlarını düşürerek tahakkuk oranlarını artırmak hedefiyle denetim gerçekleştirdi. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından meskenlerdeki su sayaçlarının kontrolü gerçekleştirilirken, bahçe çeşmeleri de denetlendi. Aboneliği olmayan hane sahipleri uyarılarak, abonelik işlemlerini tamamlamaları için ay sonuna kadar süre tanındı. Verilen süre içerisinde abone olmayanlar hakkında cezai işlem başlatılacağı açıklandı.

Öte yandan, yaz mevsiminde artan su tüketimi nedeniyle şebeke sularında azalma ve şehrin bazı bölgelerinde su basınç sorunu yaşandığı ifade edilerek, halı ve araç yıkama yapılmaması başta olmak üzere şehir şebeke suyunun amacı dışında kullanılmaması konusunda aboneler uyarıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.