Beledi̇ye Eki̇pleri̇ İlçedeki̇ Yabani̇ Otları Temi̇zli̇yor

Spread the love

BELEDİYE TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, İLÇE GENELİNDE KALDIRIM VE YOL KENARLARINDAKİ YABANİ OTLARI TEMİZLİYOR

Beledi̇ye Eki̇pleri̇ İlçedeki̇ Yabani̇ Otları Temi̇zli̇yor
Yayınlama: 17.07.2023
A+
A-
Spread the love

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kaldırım ve yol kenarlarındaki yabani otları temizliyor.

Ekipler, boş arsalarda, duvarlarda, kaldırımlarda, mahalle aralarındaki yeşil alanlarda büyüyerek görüntü kirliliği oluşturan yabani otları temizliyor. Bazı mahallelerde yabani otlar biçilerek temizleme çalışmaları tamamlanırken, diğer alanlarda ise çalışmalar devam ediyor. Yabani otların temizliği ile çim biçme çalışmalarının yanı sıra orta refüjlerde yapılan çalışmaları yapan ekipler, çiçekleri ile ağaçların daha kolay büyümesi sağlamak amacıyla budama işlemleri de yapıyorlar. Bu sayede daha estetik bir görünüme kavuşuyorlar.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Boş arsa ve kaldırımlarda büyüyen otların kuruma sonrası yangınlara neden olduğunu belirterek, bunu ortadan kaldırmak ve bu alanların temizlenmesi amacıyla çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.