Beledi̇ye Başkanı Demi̇rtaş, Hi̇sarcık Myoda Kari̇yer Dersi̇ni̇n Konuğu Oldu

Spread the love

BELEDİYE BAŞKANI DEMİRTAŞ, HİSARCIK MYO’DA KARİYER DERSİNİN KONUĞU OLDU

Beledi̇ye Başkanı Demi̇rtaş, Hi̇sarcık Myoda Kari̇yer Dersi̇ni̇n Konuğu Oldu
Yayınlama: 22.05.2024
A+
A-
Spread the love

Hisarcık Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, Hisarcık Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri bölümünde kariyer dersine konuk oldu.

Bölüm öğrencilerine Ceza İnfaz Kanunu ve Ceza Hukuk Sistemi ile ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşan Başkan Mustafa Demirtaş, öğrencilerle iki saat verimli bir sohbet gerçekleştirdi.

Gençlerin geleceğimizin mimarı olduklarını belirten Başkan Demirtaş, ” Meslek Yüksekokulu ve öğrencilerimizin eğitim ve öğretiminde hem şahsi hem de belediye olarak her zaman hizmet etmeyi kendimize görev biliyoruz. Öğrencilerimizin davetine üzerine kariyer gününe katılarak, ceza evleri ve ceza hukuk sistemi üzerine bilgi ve tecrübelerimi öğrencilerimizle paylaşarak güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Bölüm öğrencilerimizin alanlarında ülkemize en iyi şekilde hizmet edeceğini yerinde görmekten büyük mutluluk duydum. İlgi ve alakalarından dolayı Müdürümüz Burak Kavaslar ve Yüksekokul personelimize, ayrıca kıymetli öğrencilerimize çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum ” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.